AJANKOHTAISTA

Ajankohtaiset uutiset löydät myös Facebook- ja Instagram-profiileistamme.

Synttärit lähestyy!

Salon Mazicilla on takanaan jo neljännsevuosisata! Heinäkuun alussa, 1.7. 2024 juhlitaan 25 vuotta lahtelaisten hiusten ja kauneuden parissa. Luvassa yllätyksiä ja tarjouksia. Seuraa meitä somessa!

Keeti koulunpenkille

Keeti aloittaa estenomiopinnot Laurean avoimessa ammattikorkeakoulussa elokuun lopulla. Muista varata aikasi Keetille ajoissa, sillä opinnot tapahtuvat työn yhteydessä ja aikoja on vähemmän tarjolla!

Kesän 2023 lomat

Lomakausi tekee tuloaan. Katso loma-ajat alta ja varaa aikasi hyvissä ajoin. Nina 21.–25.6. ja 14.–21.8.Keeti 28.6–3.7Krista 21.–26.6.Tiina tekee heinäkuussa lyhennettyä työviikkoa ja on koulutuksessa vkon 26.

MUUTTO SIIRTYY

Muutto uusiin tiloihin Mariankadulle siirtyy viikolla. Asiakkaat, joilla on aika varattuna viikolle 47, otetaan vastaan vielä vanhassa tutussa paikassa Fellmanninkadulla.

Muutoksia Mazicin riveissä

Mazicissä kuluva syksy on isojen muutosten aikaa. Tilojen vaihtuessa uusiin ja omiin ne myös muuttuvat toimintaamme sopivammiksi. Tämä tarkoittaa sitä, että menetämme samalla ihania työtovereitamme. Jalkahoitaja Nina on jo laittanut toimintansa tauolle ja Marjan...

Hei me muutetaan viikolla 47!

Syksyiset muutoksen tuulet puhaltavat myös Mazicissa, sillä yli kahdenkymmenen vuoden taival Vapaudenkadun / Fellmanninkadun korttelissa tulee päätökseensä. Uudet tilat odottavat Mariankadun ja Vuorikadun kulmassa ja remontin etenemistä voit seurata vaikkapa...

Ota yhteyttä

+358 3 782 2525

Osoite

Mariankatu 15
15110 LAHTI

Seuraa meitä somessa