Tiina

Parturi-kampaajamestari

Motto: “Miksi tehdä jotain hitaasti, jos sen voi tehdä nopeasti.”

Aloitin Mazicissa vuonna 1998 ja siirryin liikkeen omistajaksi vuonna 1999. Vuonna 2014 suoritin parturi-kampaajamestari -tutkinnon, jonka lisäksi haen säännöllisesti oppia koulutuksista ulkomaita myöden. Kuulun kansainväliseen hiusalan ammattilaisten Intercoiffure Mondial -järjestöön.

Toimin aktiivisesti sekä Suomen Hiusyrittäjien että Lahden Hiusyrittäjien hallituksissa. Olen toiminut myös Paul Mitchellin ja KC Professionalin kouluttajana. Hauskinta työssä ovat liikkeemme ihanat asiakkaat.

Rakastan kaikkea kaunista, kuten vaatteita ja sisustamista, intohimoni on TV ja varsinkin sci-fi. Asun mieheni Timon ja chihuahuan kanssa Lahden keskustassa.

Vahvuuteni: yli 20 vuoden kokemuksen sinettipidennysten tekijänä sekä erilaiset värjäys & leikkaus -työkokonaisuudet.

Marja

Parturi-kampaaja

Motto: “Kaikki tapahtuu aikanaan.”

Valmistuin vuonna 2002 parturi-kampaajaksi. Olen siitä asti tehnyt kampaajan hommia. Yrittäjänä aloitin vuonna 2007 ja Tiinalle tulin 2012. Parasta työssäni on sen vaihtelevuus ja mukavat asiakkaat. Ikinä ei ole kahta samanlaista päivää. Haluan kehittyä työssäni ja oppia uusia juttuja. Asun Lahdessa kolmen lapseni kanssa.

Vahvuuteni: teippipidennykset, raidoitukset, erikoisraidoitukset/-värjäykset, permanenttityöt

Keeti

Parturi-kampaaja, hiusalan mestari

Motto ” Kaikkea oppii tekemällä ja jokainen päivä on uusi mahdollisuus”

Synnyin Myrskylässä ja Lahteen muutin 2002. Valmistuin parturi-kampaajaksi vuonna 1999 ja hiusalan mestariksi 2020.

Parasta työssäni on monipuoliset ja erilaiset työpäivät sekä ihanat asiakkaat.

Vapaa-aika kuluu kahden pojan kanssa joten vapaa-aika ongelmia ei ole! Vastapainoksi kaikelle pyrin osallistumaan erilaisiin musiikkitapahtumiin.

Vahvuuteni: parturileikkaukset

Nina

Hiusmuotoilija

Motto: “Ei voi voittaa, jos ei lottoa.”

Olen kotoisin Seinäjoelta ja vuosien saatossa kulkeutunut eri kaupunkien kautta Lahteen. 2011 valmistuin hiusmuotoilijaksi ja tehnyt niitä hommia siitä lähtien.

Parasta työssäni ovat asiakkaat ja nähdä se kuinka työni voi pelastaa jonkun huonon päivän. Teen mielelläni isojakin muutostöitä ja erikoisosaamistani on Sassoon leikkausfilosofia.

Vapaa-aikani vietän usein metsässä, maalaten tai musiikkivideon kuvauksissa meikkisivellin kädessä. Asun Lahdessa avopuolisoni, tytärpuoleni ja kahden koiran kanssa.

Vahvuuteni: suoravärivärjäykset, voimakkaat isot, värinmuutokset, etenkin lyhyen hiuksen parturi- ja kampaamoleikkaukset

Ritu

Parturi-kampaajamestari, ammatillinen opettaja

Motto: Vähemmällä laadukkaasti enemmän

Keski-Suomen maalaismaisemista Lahteen päätynyt.

Hiusalan historiaa olen alkanut sutimaan vuonna 2007 ja toiminut yrittäjänä kokoajan.
Uteliaana ja innovatiivisena yksilönä kouluttautunut lisää ja sitä kautta päädyin myös opettamaan tulevia alan osaajia.
Monen monta tutkintoa haalinut myös muilta aloilta työn ohessa.

Tukkapöllyä tarjoilen Freelancerina myös Keski-Suomessa omissa asiakastiloissani.
Salon Mazic’ssa tarjoan hiuspalveluita siis rajoitetusti joka kuukausi.

Vahvuuteni: Erikoisosaamistani on erilaiset, kustomoidut hiusten värjäys/vaalennus & – leikkaus + hoitokokonaisuudet. Niiden parissa olen parhaimmillani. Muutkin hommat taittuu mainiosti! Asiakaspalvelu hoituu rennosti, mutta asiallisesti.

Satu

Meikkaaja-maskeeraaja

Motto: “Kaikki mikä kannattaa tehdä, kannattaa tehdä hyvin.”

Valmistuin meikkaajaksi vuonna 2004 Tampereella, ja siitä lähtien olen tehnyt meikkejä yrittäjänä. Työssäni parasta on tyytyväinen asiakas. Pidän erityisesti henkilökohtaisista meikkausopastuksista, joissa neuvon asiakasta korostamaan parhaita puoliaan. Asun Kilpiäisissä poikani ja kissojen kanssa.

Nina

Jalkojenhoitaja

Motto: “Hyvä mieli tarttuu.”

Valmistuin lähihoitajaksi vuonna 1998. Hoitoalan töitä olen tehnyt yli 20 vuotta. Keväällä 2021 valmistuin jalkojenhoitajaksi.

Jalkojen säännöllinen hoito pitää jalat terveinä ja ennaltaehkäisee kivuliaita ja kiusallisia jalkavaivoja.   Minun osaamisalaani ovat erityisesti jalkaterveyttä edistävät jalkojenhoidot virkistävää hemmottelua unohtamatta.

Parasta työssäni on erilaisten ihmisten kohtaaminen. Vapaa aikani vietän mieluiten perheeni ja minulle läheisten ihmisten seurassa.

 

Osoite

Fellmaninkatu 1
15110 LAHTI

Seuraa meitä somessa