Tiina 

Parturi-kampaajamestari

Motto: “Miksi tehdä jotain hitaasti, jos sen voi tehdä nopeasti.”

Aloitin Mazicissa vuonna 1998 ja siirryin liikkeen omistajaksi vuonna 1999. Vuonna 2014 suoritin parturi-kampaajamestari -tutkinnon, jonka lisäksi haen säännöllisesti oppia koulutuksista ulkomaita myöden. Kuulun kansainväliseen hiusalan ammattilaisten Intercoiffure Mondial -järjestöön.

Toimin aktiivisesti Lahden Hiusyrittäjien hallituksessa. Olen toiminut myös Paul Mitchellin ja KC Professionalin kouluttajana. Hauskinta työssä ovat liikkeemme ihanat asiakkaat ja kokonaisuuksien tekeminen. Vahvuuksistani voisin mainita 21 vuoden kokemuksen sinettipidennysten tekijänä. Rakastan kaikkea kaunista, kuten vaatteita ja sisustamista, intohimoni on TV ja varsinkin sci-fi. Asun mieheni Timon ja kahden chihuahuan, Wilin ja Rosmon, kanssa Lahden keskustassa.

Marja

Parturi-kampaaja

Motto: “Kaikki tapahtuu aikanaan.”

Valmistuin vuonna 2002 parturi-kampaajaksi. Olen siitä asti tehnyt kampaajan hommia. Yrittäjänä aloitin vuonna 2007 ja Tiinalle tulin 2012. Parasta työssäni on sen vaihtelevuus ja mukavat asiakkaat. Ikinä ei ole kahta samanlaista päivää. Haluan kehittyä työssäni ja oppia uusia juttuja. Asun Lahdessa mieheni, kolmen lapseni ja koiran kanssa.

Sirpa

Parturi-kampaaja

Motto: “Koskaan ei ole liian myöhäistä oppia uutta, ja naisen on oikeus muuttaa mieltään.”

Valmistuin parturi-kampaajaksi vuonna 1996. Vuonna 2001 tein Mazicissa osa-aikatöitä ja aloitin vuokratuolilaisena vuonna 2006. Pidän eniten kampaajan perustöistä, kuten värjäyksistä, leikkauksista, kampauksien tekemisestä sekä kokonaisuuksien luomisesta. Teen myös jonkin verran hiustenpidennyksiä. Haluan aina oppia jotain uutta. Harrastuksiani ovat lenkkeily, ystävien tapailu ja joskus bilettäminen. Perheeseeni kuuluu kaksi lasta.

Keeti

Parturi-kampaaja

Motto ” Kaikkea oppii tekemällä ja jokainen päivä on uusi mahdollisuus”

Synnyin Myrskylässä ja Lahteen muutin 2002. Valmistuin parturi-kampaajaksi vuonna 1999 ja nyt opiskelen Hiusalan erikoisammattitutkintoa, josta valmistun 2019.

Parasta työssäni on monipuoliset ja erilaiset työpäivät sekä ihanat asiakkaat.

Vapaa-aika kuluu kahden pojan kanssa joten vapaa-aika ongelmia ei ole! Vastapainoksi kaikelle pyrin osallistumaan erilaisiin musiikkitapahtumiin.

 

Minja 

Parturi-kampaaja

Motto: “Et koskaan tiedä rajojasi, ellet ylitä niitä.”

Valmistuin parturi-kampaajaksi keväällä 2015 Lahdesta. Valmistumisesta lähtien olen työskennellyt alalla ja lyhyestä kokemuksesta huolimatta olen tuntenut parturi-kampaajan työn omakseni. Pidän työstäni kokonaisuudessaan, mutta lempitöitäni ovat ne, missä saan käyttää luovuutta esim. erilaiset värjäykset ja leikkaukset. Parasta työssäni on itsensä toteuttaminen ja ihmisten parissa työskentely. Haluan ottaa haasteita vastaan, kehittää itseäni jatkuvasti ja pysyä trendien perässä. Vapaa ajalla harrastan liikuntaa ja tapaan ystäviä sekä perhettä.

Jarna

Parturi-kampaaja

Motto: Don’t be affraid of Being different, be affraid of being the same as everyone else..

Valmistuin parturi-kampaajaksi vuonna 2010 ja olen siitä lähtien tehnyt alan töitä. Perheeni on näiden vuosien aikana kasvanut kahdella ihanalla lapsella, joita olen hoitanut kotona useamman vuoden. Välillä olen tehnyt töitä ja ammattitaitoa yllä. Pidän työstäni kokonaisuudessaan – leikkaukset ja värjäykset ovat kuitenkin mieluisinta puuhaa. Kampaajana pidän kuitenkin eniten asiakkaiden auttamisesta, vinkkien antamisesta ja ohjauksesta oikeisiin tuotteisiin ja niiden käyttöön. Harrastuksiini kuuluu kuntosali ja lenkkeily.

Satu

Meikkaaja-maskeeraaja

Motto: “Kaikki mikä kannattaa tehdä, kannattaa tehdä hyvin.”

Valmistuin meikkaajaksi vuonna 2004 Tampereella, ja siitä lähtien olen tehnyt meikkejä yrittäjänä. Työssäni parasta on tyytyväinen asiakas. Pidän erityisesti henkilökohtaisista meikkausopastuksista, joissa neuvon asiakasta korostamaan parhaita puoliaan. Asun Kilpiäisissä poikani ja Vilma-kissamme kanssa.

Tiivi

Kynsiteknikko

Motto: “Koirat haukkuu, mutta karavaani kulkee.”

Olen ollut alalla jo yli 16 vuotta. Omaan laajan ja kattavan koulutuksen, sekä kokemusta kynsiteknikkojen kouluttajana toimimisesta. Olen luova ja tunnollinen. Haluan jatkuvasti kehittää itseäni. Parasta työssäni on ihanien asiakkaitteni hemmotteleminen kauniilla kynsillä. Asun Lahden keskustassa. Harrastuksiini kuuluu matkustelu ja ystävien kanssa seurustelu.

Marika

Ripsiteknikko

Motto: ”Positiivinen asenne ratkasee”

Valmistuin kosmetologiksi vuonna 2011. Sain tuolloin koulutuksen klassisiin ripsiin, mutta volyymiripsiä olen harjoitellut tekemään kesästä 2018 alkaen.

Olen asunut koko ikäni Lahden seudulla. Opiskelen tällä hetkellä töiden ohella personal traineriksi. Vapaa-aikani vietän ystävieni kanssa, shoppaillen tai kuntosalilla.

Luonteeltani olen iloinen ja menevä persoona. Olen aina valmis ottamaan vastaan uusia haasteita ja tekemään töitä unelmieni saavuttamiseksi. Koen itselleni tärkeäksi asiaksi ulkoisen sekä sisäisen hyvinvoinnin ja se näkyy myös työssäni.

Nilüfer

Meikkaaja-maskeeraaja
Sertifikoitu Pmu- ja Microblading-artisti

Motto: “Jos tekee vain sitä mitä osaa, ei voi koskaan kehittyä.

Olen ollut kauneusalalla vuodesta 2004 saakka. Aloitin työskentelyn meikkitaitelija-maskeeraajana, jonka jälkeen olen kouluttautunut jatkuvasti mm. kynsien ja ripsien parissa.

2012 vuonna mielenkiintoni kohdistui kestomeikkeihin, jolloin kävin ensimmäisen koulutukseni aiheesta. Tähän päivään mennessä olen käynyt useita kestopigmentointikoulutuksia sekä Suomessa että ulkomailla, ja syventänyt osaamistani myös Microbladingeihin.

On mukava pysyä kehityksen mukana ja kehittää osaamista alueella, jota haluaa tehdä koko sydämellä.

Työni on intohimoni. Olen onnekas, sillä saan toteuttaa itseäni ja osaamistani työni kautta. Nautin  asiakaspalvelusta, joka  on lähellä sydäntäni.

 

Osoite

Fellmaninkatu 1
15110 LAHTI

Seuraa meitä somessa