Tiina

Parturi-kampaajamestari

Motto: “Miksi tehdä jotain hitaasti, jos sen voi tehdä nopeasti.”

Aloitin Mazicissa vuonna 1998 ja siirryin liikkeen omistajaksi vuonna 1999. Vuonna 2014 suoritin parturi-kampaajamestari -tutkinnon, jonka lisäksi haen säännöllisesti oppia koulutuksista ulkomaita myöden. Kuulun kansainväliseen hiusalan ammattilaisten Intercoiffure Mondial -järjestöön.

Toimin aktiivisesti sekä Suomen Hiusyrittäjien että Lahden Hiusyrittäjien hallituksissa. Olen toiminut myös Paul Mitchellin ja KC Professionalin kouluttajana. Hauskinta työssä ovat liikkeemme ihanat asiakkaat.

Rakastan kaikkea kaunista, kuten vaatteita ja sisustamista, intohimoni on TV ja varsinkin sci-fi. Asun mieheni Timon ja chihuahuan kanssa Lahden keskustassa.

Vahvuuteni: yli 20 vuoden kokemuksen sinettipidennysten tekijänä sekä erilaiset värjäys & leikkaus -työkokonaisuudet.

Marja

Parturi-kampaaja

Motto: “Kaikki tapahtuu aikanaan.”

Valmistuin vuonna 2002 parturi-kampaajaksi. Olen siitä asti tehnyt kampaajan hommia. Yrittäjänä aloitin vuonna 2007 ja Tiinalle tulin 2012. Parasta työssäni on sen vaihtelevuus ja mukavat asiakkaat. Ikinä ei ole kahta samanlaista päivää. Haluan kehittyä työssäni ja oppia uusia juttuja. Asun Lahdessa kolmen lapseni kanssa.

Vahvuuteni: teippipidennykset, raidoitukset, erikoisraidoitukset/-värjäykset, permanenttityöt

Keeti

Parturi-kampaaja, hiusalan mestari

Motto ” Kaikkea oppii tekemällä ja jokainen päivä on uusi mahdollisuus”

Synnyin Myrskylässä ja Lahteen muutin 2002. Valmistuin parturi-kampaajaksi vuonna 1999 ja hiusalan mestariksi 2020.

Parasta työssäni on monipuoliset ja erilaiset työpäivät sekä ihanat asiakkaat.

Vapaa-aika kuluu kahden pojan kanssa joten vapaa-aika ongelmia ei ole! Vastapainoksi kaikelle pyrin osallistumaan erilaisiin musiikkitapahtumiin.

Vahvuuteni: parturileikkaukset

Jarna

Parturi-kampaaja

Motto: Don’t be affraid of Being different, be affraid of being the same as everyone else..

Valmistuin parturi-kampaajaksi vuonna 2010 ja olen siitä lähtien tehnyt alan töitä. Perheeni on näiden vuosien aikana kasvanut kahdella ihanalla lapsella, joita olen hoitanut kotona useamman vuoden. Välillä olen tehnyt töitä ja ammattitaitoa yllä. Pidän työstäni kokonaisuudessaan – leikkaukset ja värjäykset ovat kuitenkin mieluisinta puuhaa. Kampaajana pidän kuitenkin eniten asiakkaiden auttamisesta, vinkkien antamisesta ja ohjauksesta oikeisiin tuotteisiin ja niiden käyttöön. Harrastuksiini kuuluu kuntosali ja lenkkeily.

Nina

Hiusmuotoilija

Motto: “Ei voi voittaa, jos ei lottoa.”

Olen kotoisin Seinäjoelta ja vuosien saatossa kulkeutunut eri kaupunkien kautta Lahteen. 2011 valmistuin hiusmuotoilijaksi ja tehnyt niitä hommia siitä lähtien.

Parasta työssäni ovat asiakkaat ja nähdä se kuinka työni voi pelastaa jonkun huonon päivän. Teen mielelläni isojakin muutostöitä ja erikoisosaamistani on Sassoon leikkausfilosofia.

Vapaa-aikani vietän usein metsässä, maalaten tai musiikkivideon kuvauksissa meikkisivellin kädessä. Asun Lahdessa avopuolisoni, tytärpuoleni ja kahden koiran kanssa.

Vahvuuteni: suoravärivärjäykset, voimakkaat isot, värinmuutokset, etenkin lyhyen hiuksen parturi- ja kampaamoleikkaukset

Nilüfer

Meikkaaja-maskeeraaja
Sertifikoitu Pmu- ja Microblading-artisti

Motto: “Jos tekee vain sitä mitä osaa, ei voi koskaan kehittyä.

Olen ollut kauneusalalla vuodesta 2004 saakka. Aloitin työskentelyn meikkitaitelija-maskeeraajana, jonka jälkeen olen kouluttautunut jatkuvasti mm. kynsien ja ripsien parissa.

2012 vuonna mielenkiintoni kohdistui kestomeikkeihin, jolloin kävin ensimmäisen koulutukseni aiheesta. Tähän päivään mennessä olen käynyt useita kestopigmentointikoulutuksia sekä Suomessa että ulkomailla, ja syventänyt osaamistani myös Microbladingeihin.

On mukava pysyä kehityksen mukana ja kehittää osaamista alueella, jota haluaa tehdä koko sydämellä.

Työni on intohimoni. Olen onnekas, sillä saan toteuttaa itseäni ja osaamistani työni kautta. Nautin  asiakaspalvelusta, joka  on lähellä sydäntäni.

Lue lisää www.niluferasikainen.com

 

Satu

Meikkaaja-maskeeraaja

Motto: “Kaikki mikä kannattaa tehdä, kannattaa tehdä hyvin.”

Valmistuin meikkaajaksi vuonna 2004 Tampereella, ja siitä lähtien olen tehnyt meikkejä yrittäjänä. Työssäni parasta on tyytyväinen asiakas. Pidän erityisesti henkilökohtaisista meikkausopastuksista, joissa neuvon asiakasta korostamaan parhaita puoliaan. Asun Kilpiäisissä poikani ja kissojen kanssa.

Nina

Jalkojenhoitaja

Motto: “Hyvä mieli tarttuu.”

Valmistuin lähihoitajaksi vuonna 1998. Hoitoalan töitä olen tehnyt yli 20 vuotta. Keväällä 2021 valmistuin jalkojenhoitajaksi.

Jalkojen säännöllinen hoito pitää jalat terveinä ja ennaltaehkäisee kivuliaita ja kiusallisia jalkavaivoja.   Minun osaamisalaani ovat erityisesti jalkaterveyttä edistävät jalkojenhoidot virkistävää hemmottelua unohtamatta.

Parasta työssäni on erilaisten ihmisten kohtaaminen. Vapaa aikani vietän mieluiten perheeni ja minulle läheisten ihmisten seurassa.

 

Osoite

Fellmaninkatu 1
15110 LAHTI

Seuraa meitä somessa